Gör regnet roligare

Igår när det regnade blöt snö från himeln passade jag på att använda ett av mina Lisbeth Dahl paraply. Där under kan man gå skyddad och deusstom blir man lite gladare när man har ett fint paraply när det regnar.  Annars är dessa fina paraplyernas jobb att hänga i hallen och se fina ut. Nyheterna för denna våren finns i butikerna nu.

Volangparaply med svarta prickar 249:- Finns även en variant i creme med bara volangen där nere för 229:-
Coolt leopardparaply 229:-

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Gör regnet roligare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>