Fantastisk klänning

20111229-213044.jpg
Idag har jag varit ledig men var nere en snabb sväng på Meloa i Malmö tidigare ikväll. Fick syn på en riktig skönhet till klänning som hade kommit idag. Den ska få följa med mig till Egypten på lördag. Fint mönster, härliga färger och bra modell. Dessutom till ett kanon pris, 299:- Ja det är sant! Skynda er att haffa en ni också. Varför inte vara lite färgglad på nyårsafton.

Nu tog jag bara en bild när den ligger på golvet men jag utlovar en bättre bild från Egypten i nästa vecka. /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>