Instagram

Ett litet inlägg så här på kvällskvisten. Ligger i soffan och pillar lite med mobilen. Tänkte introducera er för något, som för mig, är helt nytt. Nämligen appen instagram. Någon som har den?

Här kan man enkelt lägga upp bilder med en liten text från ett ögonblick man vill dela med sig av i sin vardag. Så kan man ”följa” folk och då samlas alla bilder efter varandra på dem man följer. Haha.. Svårt att förklara men vad jag är ute efter är att hitta lite nya roliga vänner att följa. Just nu är jag helt ny där inne och har inte en endaste vän så kom igen nu mina bloggvänner… Ladda ner instagram (som är helt gratis) och leta upp emiliameloa så får ni se lite mer privat och spontant från min vardag. Börjar ni följa mig så börjar jag följa er, deal?

20111227-233238.jpg
Appen till höger är instagram så ni vet hur den ser ut. Så fick ni världens sötaste bild på Siri och Selma också som för tillfället pryder min bakgrund. /Emilia

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>