Tjejkväll på meloa
Igår kväll hade vi 9 tjejer som hade bokat meloa för en privat tjejkväll. Vi bjöd på tilltugg, de hade valt musiken och till det shoppade de loss i en mysig miljö med sina vänner. Vi fick positiv respons från tjejerna och vi tror att de tyckte att det var riktigt mysigt. Tack för att vi fick ta lite bilder på er och lägga ut :)

Efteråt kunde vi konstatera att Malmö lokalen som vi ordnar tjejkvällarna i är perfekt för det. Mysigt att vi har soffan som man kan slå sig ner i och snick snacka lite. Det är ju trots allt en tjejkväll med sina vänner som man har valt att göra på ett annorlunda sätt. Tack Maria för att du ville dra ihop ett gäng och komma.

Intresserad? Läs mer här!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tjejkväll på meloa

  1. Ett stort tack till Emilia och Susanne som tog hand om oss igår! Vi hade det jätte mysigt i er nya fina lokal. Jag rekommenderar fler tjejer att boka en mysig kväll på Meloa!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>