12 grader

20111031-160358.jpg
Sista dagen i oktober 2011 bjöd på blå himmel, strålande sol och 12 grader i Stockholm. Man kan inte klaga när man blir varm i sin jacka och måste knäppa upp när vi i morgon är inne i november månad. Jag skulle egentligen till gymmet när Niclas var i skolan men det fick bli en lång promenad på 2 timmar istället. Kändes dumt att gå in och inte ta tillvara på solstrålarna.
Pratade med mamma innan och hörde att det varit full rulle i butikerna i helgen. Härligt. Meloa är bäst…

20111031-162151.jpg
Termometern visade 12 grader när jag gick från Gamla Stan till Söder på min promenad. Ha en mysig kväll meloisar. /Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>