Vårt september

September har varit en helt underbar månad på alla sätt och vis. Vi har välkomnat hösten på riktigt i butikerna och det är den årstiden som är roligast på året. Finns så mycket fina accessoarer som man kan mysa i på hösten. Vi har jobbat en hel månad med 2 anställda (som ni säkert har träffat på i butikerna) och det känns helt underbart att vi fått tid till så mycket mer.

Men det bästa på denna månaden var ändå den 16 september när tjejerna föddes. Fina underbara tjejer som är nöjda och glada med livet <3  Som har små små söta fingrar och små små söta tår. Som tittar undrande på en från famnen men som sover och äter mest hela tiden.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>