Juni önskar trevlig helg

20110930-113159.jpg Jag älskar när det plingar till i mobilen och får syn på mms på någon av mina syskonbarn. Idag har det plingat till två gånger. Först var det Christopher som skickde en liten video på en av tjejerna när hon testar att suga på nappen. Vet inte hur jag får in den videon så jag kan inte visa tyvärr. Och på tal om tvillingarna så har vi ju inte skrivit deras namn här än :) Ska avslöja snart.

Och nu fick jag för en stund sen denna söta bilden på Juni. Ja man kan ju inte annat än smälta av dessa sötnosarna. En riktig höst tjej som njuter av fint väder och önskar trevlig helg. /Emilia

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Juni önskar trevlig helg

  1. Ja, Peter, vilka vackra ögon din dotter har, helt magiska. Det kommer inte till att bli ett lätt jobb att hålla beundrare på avstånd från henne om så där en 15 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>