Just nu

[videofyme id=”283690″ width=”480″ height=”360″]

Ikväll har vi tagit inspirationsbilder med halsdukar och mössor. Matilda agerar modell, Paulina fotograferar och jag gjorde en liten filmsnutt och bloggar under tiden. Någon som kan gissa vad mamma har för ljud för sig i filmen? Ett ljud som skramlar väldigt högt i bakgrunden..

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Just nu

  1. Tömmer hon diskmaskinen, tro?? Jag tycker jag känner igen ljudet….så söt lilla Juni är!! Måste försöka få till en träff med alla di små nu under hösten…kramiz till er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>