Kvällsöppet idag

[videofyme id=”282491″ width=”480″ height=”360″] 

I kväll är det invigning av en ny butik som har öppnat i vår gamla meloa lokal här i Malmö. Bossanova kommer den heta. Vet ni vilka som har stått och sålt kläder från Brasilien här på Davidshall i ett par somrar?  De har öppnat i gamla meloa nu.

Det är så mysigt för de sitter och spelar härlig musik utanför butiken hela kvällen. Vi har ju kvällsöppet ikväll även vi eftersom det är Gallerinatten så det är extra roligt med musiken. Kolla in videon så får ni höra…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>