Juni i Sture & Lisas nya kollektion

Nu har vi fått in Sture och Lisas nya höstkollektion. Nya fina fräscha mönster på bodys och pyjamas. Sen även en nyhet med en liten klänning som är så söt. Idag jobbar jag i Malmö och när Juni kom förbi så hade hon på sig en av bodysarna.  Hon är så avslappnad på meloa så hon somnar nästan alltid som en liten apa i famnen. Sötungen!

För er som inte vet vad Sture och Lisa är så är det en liten kollektion av kläder i storlekarna 56-86 som är designade av en lokaldesigner. 100% Eco and Fairtrade Cotton.  

Bodys kostar 229:-
Pyjamas 259:-
Klänning 239:-

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>