Me and my mum

Hej hopp!

Idag är jag egentligen ledig men älskar man sitt jobb så hänger man där ändå :) Idag har jag och pappa varit iväg och tryckt upp nycklar till våra anställda och sen fick vi i oss lite lunch på meloa Malmö. Nu ska vi snart iväg och fixa ett litet kök som vi ska ha här i Malmö.

Idag har mamma på sig en gammal ”goding klänning” från Rules by Mary, fina bulero koftan ”Kantina Knit Cardigan” 399:- och boots från Rules by Mary 1299:- Jag har på mig rosett cardigan ”Sarlas Knit Top” 399:- Skinnimiationsjacka 599:- och boots från Rules by Mary 1299:- Väskan hade vi i höstas men den är tyvärr slut.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>