Nyheter från House Doctor

Hej måndag! Idag är jag i Malmö och jobbar. Känns helt underbart att vara här och jobba som ”vanligt”… Även idag har det varit spring med goa kunder och lite nära och kära.

Idag tänkte jag visa tre nyheter som vi har fått in på meloa i dagarna, allt från House Doctor. Överst ser ni fina lådor i härliga färger. Liten 149:- Stor 199:- Sen har ni sötaste trasmattorna i härliga höstfärger, 179:- Och här under har ni cool trälåda med handtag. Fin att ha både inne och ute, 329:-

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Nyheter från House Doctor

    • Ja, visst är den fiin :) Anledingen till att den är lite dyrare är att den är väldigt rejäl i träet. Sen är denna gjord så den ska se ut som en sliten gammal ”loppis” trälåda och dem är inte så lätta att hitta så då är detta ett bra alternativ :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>