meloa Malmös första dag

Vi har haft två helt underbara öppningsdagar så idag går vi bara omkring och firar söndag med ett leende på läpparna. Vi fick så himla mycket fina blommor i fredags på invigningen. Vi ställde många av dem i entrén så vi kan se dem hela tiden. Sen tog vi hem några blommor var så vi kunde njuta lite hemma också.
Det har varit mycket folk i butiken idag. Skönt och veta att kunderna hittar in till oss direkt. Perfekt när man inte behöver flytta så långt. Det har även varit lite vänner som har tittat in även idag. Värmer i hjärtat att ni tänker på oss och kommer förbi för att se hur det har blivit.
Helen kom och hängde i ett par timmar. Jag tror att meloa kommer bli det nya innehänget i stan 😉 Alla sitter så skönt i vår nya fina soffa. Sen kan man dessutom sitta där utan att vara i vägen för kunderna 😉

Vår goa vän Robin som är med i Cabaret Moulin (som vi säljer biljetter till) kom förbi med fina blomman ni ser ovan. Den passade så fint i färgerna i butiken. Och angående Cabaret Moulin, så är det vi som säljer biljetterna igen nu efter flytten. Välkommen in i veckan och köp biljett för den 2 september..

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “meloa Malmös första dag

  1. ÅÅåååå, det ser jättemysigt ut…. Vi kommer och besöker er någon dag,,, =)=) ni har fått det jättemysigt! kan tänka mig att det blev ny energi till er oxå..

    Kram josse

    • Tack så mycket :) Känns skönt med lite större och där med även bättre inredningsmöjligheter :) Du är så välkommen in när du har vägarna neråt!

      KramKram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>