Vårt juli 2011

Juli var månaden när vår semester började, det var då vi stängde butiken Lund i 5 veckor. Det har varit en månad blandad med semester och jobb. Några dagar i Malmö butiken, några dagar renovering av Lunda butiken och några dagar ledigt såklart.

En månad som kanske inte har bjudit på allt för mycket sol, men som vi i alla fall har tagit vara på så fort den tittat fram. Kvällsdopp, grillningar och bebismys. Att få se Juni växa är helt fantastiskt..

Men framförallt kommer vi komma ihåg juli 2011 som månaden vi skrev på kontraktet för en större lokal i Malmö :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>