Vi har nycklarna i våra händer

Nu har vi nycklarna till nya lokalen i våra händer på riktigt. Känns helt underbart. Ett stort lass med möbler har flyttat in där idag. Det är lite ”småpill” (utöver att inreda och fylla hela lokalen med varor) som ska göras inom det närmsta. Sen sätter vi igång med den roliga inredningen. 

Tiden går fort och vi har glömt att berätta för er att nästa vecka är sista veckan vi har öppet i gamla Malmö lokalen sen stänger vi ca 10 dagar eller två veckor innan vi öppnar i den nya (återkommer med exakt datum). Alltså, måndagen den 8 augusti stänger vi lilla Malmö butiken men öppnar istället butiken i Lund som vanligt igen. Bara fråga om ni har några funderingar över något… fragor@meloa.se

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Vi har nycklarna i våra händer

  1. Lycka till med nya affären, mina vänner!! Spännande! Så kul det var att få träffa lilla Juni på Gustavs dop….vilken liten söt docka!! Kram till er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>