Semester?

Ännu en heldag med fix i butiken i Lund. I förmiddags var vi även och hämtade ett paket på DHL som de hade försökt leverera när vi inte var där. Sen var vi och kollade på en disk till Malmö butiken, men den var inte riktigt vad vi hade tänkt så vi letar vidare med ljus och lykta.

Efter det bar det av till Lund. Idag har det kommit upp lite nya hyllor, bl.a till alla våra roliga kort. Fint det blev va? Där kommer man kunna stå länge och välja och vraka 😉
I morgon ska jag och pappa hyra släp och hämta alla möbler vi köpte förra helgen. Att vi har semesterstängt i Lund vet jag inte riktigt om man kan kalla detta, borde stå renovering på dörren istället 😉 Tur att det är så roligt att man inte vill gå hem…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>