Lundabutiken!

Idag har Mats och jag jobbat hela dagen i Lund med att fixa i ordning inför öppningen den 8/8. Först levererade vi meloas gamla soffa till en kund, sedan tog vi emot nya möbler. En fin soffa i lite rokokostil och ett stort vitt skåp i lite gammal stil. Snyggt blir det, men lite kaos innan allt kommer i ordning, så det blir till att fortsätta i morgon igen.

Organiserat kaos!

Hyllan sätts ihop, va…. har Mats tagit hjälp av en skyltdocka. Alla medel är tillåtna bara det blir bra.

Här får ni en skymt av den nya soffan.

Monterar en ny kristallkrona.

Här får ni ett litet smakprov på hur det börjar arta sig. Nu måste jag nog gå och lägga mig och samla nya krafter tills i morgon. I morgon får vi hjälp av Emilia, Matilda är frisk igen och tar hand om meloa i Malmö.

Sov så gott!                 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Lundabutiken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>