Inspirationspärm

När man bestämmer sig för att ändra om helt i en butik (Lund) och byta lokal helt i en annan (Malmö) så är det mycket inredningstankar som far omkring i huvudet. Man har mycket tankar och idéer men det är inte säkert att allt man kommer på fungerar ihop. Men man får testa sig fram.

För att i alla fall kunna samla alla idéer som man har på något sätt, gick jag ut på stan innan jag öppnade idag. Jag fick med mig en pärm och en bunt med plastfickor tillbaka. Nu sitter jag här i butiken med en hög med tidningar och utklipp som jag tänker samla i denna pärmen. Denna ska vi ha som inspirationspärm som vi alltid kan ta fram när vi ska ändra om, göra en skyltning eller bara behöver lite inspiration. Tanken är att den ska fyllas efterhand som vi ser något inspirerande.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Inspirationspärm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>