Köp örhänge och få en börs på köpet!

Vår duktiga Lina (som hjälper till i butikerna ibland) gör även superfina silversmycken. Just nu finns det två olika örhänge som vi säljer på meloa. De är alltså helt handgjorda och helt i silver. De översta på bilden kostar 500:- och de understa 600:-

Nu har vi dessutom fixat ett erbjudande. Om ni köper ett par av Linas örhänge så får ni även en liten börs på köpet som hon har sytt. Söt liten tygbörs som man kan ha småsaker i, mobilväska eller kanske sminkväska. Detta gäller så långt lagret räcker och börsarna går även att köpa för 120:-/st om man vill. Passa på!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>