Är rött sött?

Nu var det länge sedan jag bloggade och första gången här inne på spotlife.

Det är så här att jag behöver lite hjälp:

Har gått och tänkt väldigt länge på att färga håret rött. Så igår när jag och min kompis satt och fikade fick vi en impuls: ”Vi åker in till stan och färgar håret, nu på en gång”. Vi satte oss i bilen, åkte in till stan men innan vi gick till frisören så tänkte vi gå och testa en peruk för att se hur jag ser ut i rött hår. Det var lite svårt att se för peruken var inte så fin. Sedan gick vi in till en frisör för att höra vad hon säger om det hela. Hon tyckte att jag skulle vänta till efter sommaren för rödfärg går ur håret väldigt lätt av solen. Så nu är frågan, vad tycker ni, är rött sött, ska jag färga håret? Jag menar, hur snygga är inte dessa tjejerna i rött hår men blir jag lika fin?
Så här såg jag ut i peruken jag testade…
Och så här ser jag ut nu i mitt blonda…

Säg ja, nej eller bara gilla inlägget med ett hjärta… help me!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Är rött sött?

  1. Om man kunde veta att du får tillbaka din vanliga färg igen så hade jag sagt Go fot it! Då är det ju bara att testa. Men jag är rädd att du ska fördärva ditt fina hår som du har nu :( hmm.. /Emilia

  2. Matilda du ska veta att blonda hår är pigmentsvaga och påverkas lätt! Om ditt hår kan bli lite grönt av att bada i pool mycket ska du inte inte inte färga dig rött för då kommer du aldrig få tillbaka din naturliga fina färg. Frågan är om man kan lägga i en honung som inte sabbat färgen. Tips; skult på Södertull är riktigt bra!
    Ha det gott!

  3. Hej vilda Matilda! Jag e ju lite gammaldags kanske…inte så modern; men jag måste säja att jag tycker du och min Jenny e så fina i ert ljusa hår…Jenny har testat andra färger (inte rött..) ett par gånger, men hon är allra finast i sitt ljusa, och jag känner lite likadant med dej…du e så söt i det ljusa fina….kram till er alla från oss, jag väntar fortfarande på lilla fröken Andersson..

  4. Jag tycker att blont är snyggast på sommaren och tänk på att det inte är så snyggt med grönt hår om du tänker bada i klorerat vatten.

    Det skulle funnits endagars färg så man hade kunnat variera sig lite;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>