Tyck till om väskor för hösten

Jag sitter och bläddrar lite i höstens kataloger som vi fått utskickade från olika företag. Tänkte höra med er vad ni tycker om dessa väskorna. Vi hade inne en liknande variant av den översta i höstas och den sålde slut direkt. Är detta något ni skulle vilja se i butikerna och webshoppen? hiss eller diss?

Det är december leverans på båda. Kanske en kul julklapp? Den översta kommer att kosta 399: och den understa 499:-

Var med och tyck till nu…

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Tyck till om väskor för hösten

  1. Båda är jätte fina. Jag tycker att det understa kanske är lite snyggare men den översta är lite mer praktisk med dem långa banden. Så jag tycker båda, den ena modellen i den ena färgen och den andra i den andra färgen :-)

  2. Superfina väskor! Gillar nog mest den översta modellen men kan verkligen inte bestämma mig för vilket mönster som är finast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>