Min fina morsdagspresent!

Den här fina lilla trädgårdssoffan för barn fick jag i morsdagspresent. I höstas var jag inne hos våra söta vän Emelie som har butiken Hemma hos Emla i Lund, då fick jag syn på den här fina soffan. Sa då till Emelie att en sådan vill jag ha i trädgården när jag får barnbarn. Tro det eller ej men mina älskade barn köpte den och nu fick jag den på morsdag, vilken överraskning. Och nu vilken dag som helst kommer ju mitt första barnbarn, fast det dröjer nog ett år innan den kan användas :)

Nu står den så fint i vår trädgård och väntar på små barnbarn som ska sitta i den. Våra rhododendron blommar fantastiskt just nu.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>