Man tager vad man haver

Igår när jag kom hem sent från träningen hade jag inte planerat någon mat och kylskåpet ekade så gott som tomt. Då får man slå sitt kloka huvud ihop med kylskåpet och komma på något att äta. För mat finns det alltid även om man tror att det inte finns. Jag hade lite kräftstjärtar, keso och oliver. Sen hade jag mjölk, ägg och mjöl som fick bli pannkakor. Och vips hade jag en fantastiskt god fyllning till mina pannkakor/crepes.

Dessutom fick jag pannkakor över som får bli dagens lunch. Med keso och banan som fyllning. Yummi…

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Man tager vad man haver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>