Made by Matilda

Matilda kommer hem nya fina kreationer som hon sytt nästan varje dag. Designar, syr och trycker egna tyger, helt fantastiskt duktig. En designer att räkna med i framtiden………… Här får ni se vad hon kom hem med igår.   

Kul att hon valt ett tyg som man inte förväntade sig skulle bli snyggt på ett topp, men som blev jätte snyggt.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Made by Matilda

  1. Du är så duktig vår vilda Tilda :-) när jag blivit av med min mage ska jag anlita dig som min skräddare !!! Pusssspusss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>