Inviger mina Moly Holy sandaler

Äntligen! Det är sommar. Jag har nu tagit steget och invigt mina nya Moly Holy sandaler. Det är säkert 25 grader varmt i Malmö idag och jag är klädd i linne och shorts med säkerthet att jag INTE kommer att frysa.

Det finns ett fåtal sandaler kvar för den som är sugen på ett par. Jag valde svart för att det passar till allt. Och dessa kändes ändå lite roligare än ”bara de vanliga svarta”. Creme färgade detaljer och supersköna att gå i. Jag är nöjd. Pris: 599:-

Det finns även två färgglada varianter av samma märke som ligger runt 599:-/699:- Välkommen in och prova!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>