Välkommen till vår nya blogg!

Efter att vår gamla blogg har bråkat med oss ett bra tag så har vi nu bestämt oss för att vidga våra vyer och byta bloggportal. För alla våra gamla läsare kommer detta att kännas som ett lyft. Här finns stoora bilder, bättre kommentarsfält, bra arkiv och bättre möjligheter.

Men ni behöver inte oroa er. Bloggen kommer att vara minst lika bra som innan. Ni kommer att få hänga med på inköpsmöte/mässor, vanlig dag i butikerna, webshopsdagar och vardagsbestyr.

För er nya läsare kan det vara kul att läsa mer om oss HÄR! Ni kan även få en bra uppfattning om oss bakom meloa i vår gamla blogg med många års arkiv. Men glöm inte att det är här ni ska kika in i fortsättningen.

Hoppas ni ser framemot att läsa mer om oss!

Paulina, Emilia & Susanne

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>